Γευσιγνωσία νέων αλκοολούχων ποτών από χαρούπι από το KES College για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Κύπρου

Γευσιγνωσία νέων αλκοολούχων ποτών από χαρούπι από το KES College για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Σχολή Επισιτιστικών, Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών του KES College πραγματοποίησε με επιτυχία γευσιγνωσία νέων αλκοολούχων ποτών από χαρούπι για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Κύπρου με το οποίο συνεργάστηκε.

 


H Γευσιγνωσία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του KES College την Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 από ομάδα έμπειρων γευσιγνωστών από το χώρο της ποτοποιίας και της γαστρονομίας, οι οποίοι δοκίμασαν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ποτών και κατέθεσαν τα πορίσματά τους στο KES College.
Το KES College με αυτή του τη συνεργασία συνέβαλε στην ενίσχυση της προσπάθειας που ηγείται το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μαζί με άλλους φορείς, για την αναβίωση της καλλιέργειας του χαρουπιού στην Κύπρο και την παραγωγή νέων πρωτοπόρων προϊόντων προς την Κυπριακή και τη Διεθνή αγορά.
Το KES College απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους καταξιωμένους εμπειρογνώμονες της Ομάδας Γευσιγνωσίας που συμμετείχαν στη δοκιμή, αλλά και προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τη συνεργασία του αυτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE