Απεβίωσε Κύπρια επιχειρηματίας -Καταλείπει σύζυγο και παιδιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε Κύπρια επιχειρηματίας -Καταλείπει σύζυγο και παιδιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε την Δευτέρα (10/9) σε ηλικία 57 ετών η Φλώρα Κ. Κουρρή, ιδιοκτήτρια κτηριακών εγκαταστάσεων στις οποίες στεγάζεται μεταξύ άλλων η καφετέρια «Sorso Segafredo Coffeshop» στο Φρέναρος.

Εταιρικά στελέχη της γνωστής καφετέριας, μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook, ενημέρωσαν τους πελάτες τους ότι την Πέμπτη (13/9) η καφετέρια θα λειτουργήσει χωρίς μουσική, ενώ την Παρασκευή (14/9), θα παραμείνει κλειστή, μέχρι να τελεσθεί η κηδεία. 

Η κηδεία θα τελεσθεί στις 3:30 το απόγευμα, από τον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Φρέναρος.

Η 57χρονη καταλείπει σύζυγο και παιδιά. 

Παράκληση της οικογένειας της άτυχης 57χρονης είναι όπως, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE