ΚΟΣΜΟΣ

Κατάφερε να σταματήσει τον βιαστή της δαγκώνοντας τον στα γεννητικά όργανα- Την ακολούθησε κρατώντας μαχαίρι

Κατάφερε να σταματήσει τον βιαστή της δαγκώνοντας τον στα γεννητικά όργανα- Την ακολούθησε κρατώντας μαχαίρι

Ένας 54χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 50χρονης την οποία γνώρισε μέσω μιας εφαρμογής για ραντεβού στο διαδίκτυο. Το θύμα όμως του κατέφερε σοβαρό «πλήγμα» και κατάφερε να τον αποφύγει, καταγγέλλοντας στη συνέχεια το περιστατικό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily Post o 54χρονος John Patton, πρότεινε στην 50χρονη να συναντηθούν σε ένα μπαράκι για να γνωριστούν από κοντά και να απολαύσουν το κοκτέιλ τους, όταν στη συνέχεια της ακύρωσε το ραντεβού και της πρότεινε να τον επισκεφτεί στο σπίτι του, όπου θα της γνώριζε και την αδελφή του.

Η γυναίκα αποδέχτηκε την πρόσκληση και όταν έφτασε σο σπίτι του 54χρονου, αυτός την οδήγησε στο υπόγεια για να της γνωρίσει την αδελφή του, το σπίτι όμως ήταν άδειο και οι προθέσεις του Patton δεν ήταν τόσο αγνές, όσο η ίδια πίστευε.

Τότε ο Patton πλησίαζε την 50χρονη από πίσω της έκλεισε το στόμα με τα χέρια και την οδήγησε με το ζόρι στο υπνοδωμάτιο του και την ανάγκασε να προχωρήσει σε άσεμνες πράξεις, ζητώντας της στοματικό έρωτα.

Το υποψήφιο θύμα τότε, του κατάφερε ένα σοβαρό πλήγμα, δαγκώνοντας τον στα γεννητικά όργανα και κατέφερε να βγει από το δωμάτιο και να τρέξει προς το σαλόνι με τον Patton να την ακολουθεί κρατώντας μαχαίρι. Η 50χρονη πάλεψε με τον δράστη και κατέφερε να τον αφοπλίσει, ενώ μετά από αρκετές ώρες ο 54χρονος ξεκλείδωσε την πόρτα και την άφησε να φύγει με την γυναίκα να κατευθύνεται στον κοντινότερο αστυνομικό σταθμό, όπου προχώρησε σε καταγγελία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top