Τρίβει τα χέρια του ο Ολίβα ενόψει ΕΝΠ – Τι γίνεται με Κατελάρη και Χριστοφή

Τρίβει τα χέρια του ο Ολίβα ενόψει ΕΝΠ – Τι γίνεται με Κατελάρη και Χριστοφή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Κυριακάτικου (16/09, 18:00) αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ στο ΓΣΠ.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Χουάν Κάρλος Ολίβα αναμένεται να έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», αφού οι επιλογές του για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, θα είναι αυξημένες.

Θυμίζουμε ότι στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Αλκή, ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του, τους Κατελάρη, Αλμπίν, Λοέ και Μότα (σσ. ήταν εγγεγραμμένος στο ρόστερ), ενώ ο Γκαφούρ ήταν στην αποστολή, αλλά δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να αγωνιστεί.

Πλέον, οι Αλμπίν, Λοέ και Γκαφούρ είναι κανονικά στα πλάνα του, ενώ υπολογίζει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Αλμπέρτο Λόρα…

Είναι δεδομένη η απουσία των Φάνου Κατελάρη και Δημήτρη Χριστοφή. Ο πρώτος ανεβάζει καθημερινά στροφές, η πορεία της αποκατάστασης του πάει αρκετά καλά, όμως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο Χριστοφή κάνει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και από βδομάδας θα αξιολογηθεί η κατάσταση του και θα κριθεί κατά πόσο θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ή αν θα προφυλαχθεί, ενόψει και της διακοπής που ακολουθεί, λόγω του αγώνα του Σούπερ Καπ.

Σημειώνουμε ότι είναι στα… πιτς και ο νεαρός τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Αντωνίου, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι της U19.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.