28χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στην Πέλλα

28χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στην Πέλλα

Εργατικό δυστύχημα, με θύμα 28χρονο, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 13/09 σε οινοποιείο, στο χωριό Πιπεριά, στην Αλμωπία Πέλλας.

Κατά τη διάρκεια εργασιών σε ανάδευση μούστου, στο οινοποιείο ιδιοκτησίας του, ο 28χρονος έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου και κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE