ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Λειτουργεί κανονικά το Δημοτικό Σχολείο - Παραλίγο να πάθουν ηλεκτροπληξία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Λειτουργεί κανονικά το Δημοτικό Σχολείο - Παραλίγο να πάθουν ηλεκτροπληξία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κανονικά ξεκινά να λειτουργεί το Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής, όπως ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας εξέδωσαν πιστοποιητικό καταλληλόλητας της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής.

Ο υπουργός, με την ανάρτησή του, αναφέρει πως από την Παρασκευή 14/09 το Δημοτικό θα λειτουργεί κανονικά.

Υπενθυμίζουμε πως έπειτα από απόφαση του συνδέσμου γονέων και του κοινοτικού συμβουλίου του χωριού το σχολείο παρέμεινε κλειστό, καθώς το σχολείο παραμένει εργοτάξιο για τρίτη συνεχή χρονιά.

Οι γονείς κατήγγειλαν πως  την Πέμπτη 6/9 δύο εκπαιδευτικοί παραλίγο να υποστούν ηλεκτροπληξία.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE