Με μαύρο φόρεμα η Χριστιάνα Αριστοτέλους – «Όλοι με βότκα και εγώ…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μαύρο φόρεμα η Χριστιάνα Αριστοτέλους – «Όλοι με βότκα και εγώ…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καιρό είχαμε να την δούμε ντυμένη επίσημα!

Με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/09 η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μηδενίζοντας το κοντέρ των ημερών που κάναμε να την δούμε ντυμένη και στολισμένη επίσημα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κρατώντας ένα ποτήρι, ποζάρει στον φακό για να την απαθανατίσει στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό στης στο Instagram, ούτως ώστε να την καμαρώσουμε και εμείς!

Όσον αφορά τώρα το περιεχόμενου του ποτηριού που κρατά η δημοφιλής παρουσιάστρια;

Την απάντηση δίνει η ίδια καθώς αναφέρει πως εκείνη πίνει νερό, τη στιγμή που οι υπόλοιποι καταναλώνουν βότκα!

Δείτε τη φωτογραφία της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE