Με μαύρο φόρεμα η Χριστιάνα Αριστοτέλους – «Όλοι με βότκα και εγώ…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μαύρο φόρεμα η Χριστιάνα Αριστοτέλους – «Όλοι με βότκα και εγώ…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καιρό είχαμε να την δούμε ντυμένη επίσημα!

Με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/09 η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μηδενίζοντας το κοντέρ των ημερών που κάναμε να την δούμε ντυμένη και στολισμένη επίσημα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κρατώντας ένα ποτήρι, ποζάρει στον φακό για να την απαθανατίσει στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό στης στο Instagram, ούτως ώστε να την καμαρώσουμε και εμείς!

Όσον αφορά τώρα το περιεχόμενου του ποτηριού που κρατά η δημοφιλής παρουσιάστρια;

Την απάντηση δίνει η ίδια καθώς αναφέρει πως εκείνη πίνει νερό, τη στιγμή που οι υπόλοιποι καταναλώνουν βότκα!

Δείτε τη φωτογραφία της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.