Μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Ομόνοια!

Μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Ομόνοια!

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (16/9) την ΕΝΠ στο ΓΣΠ.

Οι Κατελάρης και Χριστοφή δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όμως από την άλλη οι Λόε και Άλμπιν είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση με τον Λόρα να είναι έτοιμος.

Πολύ πιθανό να δούμε μια διαφορετική Ομόνοια σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στην Αλκή αφού θα λείπει ο Χριστοφή ενώ ο Ραμίρες ίσως να μην αγωνιστεί βασικός καθώς την περασμένη Τρίτη έπαιξε για 90 λεπτά με την εθνική Κόστα Ρίκας.

Ο Ολίβα το σκέφτεται σοβαρά να μην παίξει 4-4-2 όπως με την Αλκή αλλά με 4-2-3-1.

Το τριφύλλι θέλει να δείξει στον κόσμο του ακόμη καλύτερο πρόσωπο, ότι ματς με ματς θα βελτιώνεται και να κάνει το δύο στα δύο στο φετινό μαραθώνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.