ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Παιδί με κινητικά προβλήματα περιμένει οκτώ μήνες βοήθεια από το Υπουργείο»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Παιδί με κινητικά προβλήματα περιμένει οκτώ μήνες βοήθεια από το Υπουργείο»

Ένα ενδεικτικό περιστατικό για να καταδείξει τα πραγματικά προβλήματα στο δημόσιο σχολείο ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (14/9) ο Γιώργος Περδίκης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών εξεμάνη για τις πρακτικές της κυβέρνησης και τα «δύο ψωροεκατομμύρια» που προτάσσει ως ζημιά.

Ανέφερε δε ότι μαθητής σχολείου της Λεμεσού με κινητικά προβλήματα, που η τάξη του βρίσκεται στον πρώτο όροφο, περιμένει βοήθεια από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από τον Δεκέμβριο του 2017.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Περδίκης σημείωσε ότι ο ίδιος έκανε ερώτηση στο αρμόδιο υπουργείο για να λάβει την απάντηση πως βγήκαν προσφορές για συνοδό στο παιδί τον Σεπτέμβριο του 2018.

Επομένως, θα καθυστερήσει αρκετά η βοήθεια στο παιδί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE