Κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία δρόμοι στο Τσέρι

Κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία δρόμοι στο Τσέρι

Κλειστοί δρόμοι στο Τσέρι, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 16.00 και 24.00

Κλειστοί προσωρινά για την τροχαία κυκλοφορία θα είναι δρόμοι στο Δήμο Τσερίου, σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, 2018, στην περιοχή της Πλατείας Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, όπου θα διεξάγεται το 48ο Φεστιβάλ «Τσακιστής Ελιάς», εκδήλωση που διοργανώνει ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Αναγέννησης» Τσερίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Τσερίου, κλειστές προσωρινά θα είναι οι οδοί Λεοντίου Α΄, Αγίου Ανδρονίκου, μέρος της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και μέρος της οδού Αναγεννήσεως, στο Τσέρι.

Οι εν λόγω δρόμοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία από τις 4.00 το απόγευμα, μέχρι και τις 12.00 τα μεσάνυκτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE