Κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία δρόμοι στο Τσέρι

Κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία δρόμοι στο Τσέρι

Κλειστοί δρόμοι στο Τσέρι, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 16.00 και 24.00

Κλειστοί προσωρινά για την τροχαία κυκλοφορία θα είναι δρόμοι στο Δήμο Τσερίου, σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, 2018, στην περιοχή της Πλατείας Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, όπου θα διεξάγεται το 48ο Φεστιβάλ «Τσακιστής Ελιάς», εκδήλωση που διοργανώνει ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Αναγέννησης» Τσερίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Τσερίου, κλειστές προσωρινά θα είναι οι οδοί Λεοντίου Α΄, Αγίου Ανδρονίκου, μέρος της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και μέρος της οδού Αναγεννήσεως, στο Τσέρι.

Οι εν λόγω δρόμοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία από τις 4.00 το απόγευμα, μέχρι και τις 12.00 τα μεσάνυκτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE