Πρεμιέρα το Σάββατο (15/9) στην τρίτη κατηγορία

Πρεμιέρα το Σάββατο (15/9) στην τρίτη κατηγορία

Πρεμιέρα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί και φέτος με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.

 
Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, σύνολο 30 αγώνες για τις ομάδες μας αλλά με αλλαγές στην Προκήρυξη για την άνοδο και διαβάθμιση.
 
Μετά την ολοκλήρωση της κούρσας των 30 αγωνιστικών, οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα εξασφαλίσουν άνοδο στη Β’ Κατηγορία και οι τελευταίες τέσσερις θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έξι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο και δύο την Κυριακή.
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
 Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΜΑΘΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΤΥΧΩΝΑ 16:30 ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
Π.Ο. ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ 16:30 Π.Ο. ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ 2006
ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ 16:30 ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ 16:30 ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ 16:30 ΠΕΓΕΙΑ 2014
ΚΟΥΡΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ 16:30 Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ
 Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ 16:30 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΨΕΥΔΑ 16:30 ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.