To κύμα αποστασιοποίησης των Λεόντων ξεκίνησε από το 2014

To κύμα αποστασιοποίησης των Λεόντων ξεκίνησε από το 2014

«Νιώθουμε ότι παίζουμε σε συνθήκες φιλικών αγώνων. Πρέπει να γίνει κάτι. Ειδικά οι μεγάλες ομάδες του νησιού θα υποφέρουν περισσότερο», είχε δηλώσει προχθές σε πηγαδάκια με δημοσιογράφους ο Άλεξ Ντα Σίλβα.

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου του Ντούσαν Κερκέζ (και παρουσίασης του νέου μεγάλου χορηγού της ομάδας), ο οποίος είχε τονίσει ξανά «πως το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο», εννοώντας να μην υπάρχει τόση ησυχία.

Στην ΑΕΛ πλήττονται ίσως περισσότερο από κάθε άλλη μεγάλη ομάδα του νησιού, από την αντίδραση του κόσμου στην εφαρμογή του νόμου της κάρτας οπαδού. Δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί που αρνούνται να πάνε γήπεδο ελέω κάρτας, αλλά και σημαντική μερίδα των υπολοίπων.

Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, το κύμα… αποστασιοποίησης των «Λεόντων» από τα γήπεδα, είχε ξεκινήσει από το 2014, την επόμενη χρονιά του χαμένου τελικού πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Τον επόμενο Μάη είχε χαθεί και το κύπελλο στον… επεισοδιακό τελικό του ΓΣΖ πάλι με τον ΑΠΟΕΛ, με το ποσοστό του κόσμου που εγκατέλειψε την ομάδα ν’ αυξάνεται. Πολύ τραγικά ήταν τα νούμερα υποστήριξης της ομάδας και κατά την περσινή σεζόν.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, θα περιμένουμε να δούμε πόσοι οπαδοί της ΑΕΛ, θα βρεθούν στο πέταλο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη Δευτέρα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το σίγουρο είναι το γήπεδο δεν θα μοιάζει με θέατρο, επειδή θα πάνε αρκετοί οπαδοί της Κυρίας. Απέχουν κι οι δικοί τους οργανωμένοι ελέω κάρτας, αλλά στις άλλες δυο κερκίδες θα πάει κόσμος των γηπεδούχων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.