ΠΑΙΔΕΙΑ: Σε ρόλο μεσολαβητή οι οργανωμένοι γονείς - 'Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι για λόγους ασφαλείας΄

ΠΑΙΔΕΙΑ: Σε ρόλο μεσολαβητή οι οργανωμένοι γονείς - 'Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι για λόγους ασφαλείας΄

Έκκληση να αφήσουν τα παιδιά στο σπίτι για λόγους ασφαλείας, έκαναν την Παρασκευή (14/9) οι οργανωμένοι γονείς όλων των βαθμίδων, οι οποίοι θα κάνουν μια μεσολαβητική προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο στην κρίση στην παιδεία.

Οι οργανωμένοι γονείς συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 14/09 με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη για να εξετάσουν την όλη κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί μετά και την εξαγγελία των απεργιακών μέτρων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι οργανωμένοι γονείς, σε μια μεσολαβητική προσπάθεια θα επικοινωνήσουν με τους Προέδρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων και θα προσπαθήσουν να συναντηθούν εντός της ημέρας μαζί τους για να δουν αν υπάρχει ο κοινός δρόμος να αρθεί το αδιέξοδο στην κρίση στη δημόσια παιδεία.

Ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του, είπε ότι θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους και πρόσθεσε ότι έχουν ενημερωθεί οι γονείς για τη συμφωνία της 6ης Σεπτεμβρίου.

Σημείωσε ότι οι οργανωμένοι γονείς, όπως τον ενημέρωσαν, θα καταβάλουν μια προσπάθεια «να δούμε πως μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE