ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έσβησε» ο Θεοχάρης Θεοχάρη- Βαρύ πένθος στην κοινότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έσβησε» ο  Θεοχάρης Θεοχάρη- Βαρύ πένθος στην κοινότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/9 ο κοινοτάρχης του συνοικισμού «Μακαριος Γ’»  στη Λάρνακα, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

 

Ο άτυχος 69χρονος που διετέλεσε για πολλά χρόνια κοινοτάρχης στον πιο πάνω συνοικισμό στις Καμάρες και διακρινόταν για την εργατικότητα και την ευγένεια του, έχασε τη μάχη για ζωή, με φίλους και συνδημότες να ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο το Σάββατο 15/9  στις 10:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες.

Ο Θεοχάρης Θεοχάρη, ήταν ιδιαίτερο αγαπητός από απλούς πολίτες και τον πολιτικό κόσμο της Κύπρου ενώ στο παρελθόν ήταν και ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού «Καμάρες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE