Βρήκαν ημίγυμνη και τραυματισμένη νεαρή γυναίκα σε χωράφι στην Αχαΐα

Βρήκαν ημίγυμνη και τραυματισμένη νεαρή γυναίκα σε χωράφι στην Αχαΐα

Ημίγυμνη και σε κατάσταση σοκ βρέθηκε μία νεαρή γυναίκα σε χωράφι στην περιοχή του Λάππα Δυτικής Αχαΐας το πρωί της Παρασκευής 14/9.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, η γυναίκα φέρει εκδορές στα πόδια, ενώ εντοπίστηκε με ξεκούμπωτο το πουκάμισο που φορούσε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί για να διερευνήσουν το περιστατικό, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη γυναίκα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Το συμβάν σημειώθηκε ένα τέταρτο μετά τις 7 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.