ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο η Ομάδα Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου του Ηνωμένου Βασιλείου

Στην Κύπρο η Ομάδα Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου του Ηνωμένου Βασιλείου

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Ομάδας Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου του Ηνωμένου Βασιλείου φθάνει την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη, κατά την οποία θα έχει επαφές στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ θα συναντηθεί και με τον Ε/κ διαπραγματευτή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά την παραμονή της στην Κύπρο, η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Πρόεδρο Γιώργο Λιλλήκα και Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και με την Υφυπουργό Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου.

Θα παρακαθίσει, εξάλλου, σε γεύμα εργασίας με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή για το Κυπριακό, Πρέσβη Ανδρέα Μαυρογιάννη και θα έχει συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, με επικεφαλής τον Πολιτικό Διευθυντή, Πρέσβη Γιώργο Σιακαλλή.

Η αντιπροσωπεία θα έχει, τέλος, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλη Μιχαήλ και τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Καμπανελλά του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και θα επισκεφθεί το Ερευνητικό Κέντρο «ΚΟΙΟΣ» του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Κέντρο Συντονισμού Επιχειρήσεων Διάσωσης, στη Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους βουλευτές δρα Matthew Offord (επικεφαλής), Sir Graham Brady, Paul Scully, Martin Vickers και Sheryll Murray. Τους βουλευτές πλαισιώνουν ο πρώην βουλευτής, David Burrowes, ο πρώην Δήμαρχος Λονδίνου, Sir Michael Bear και ο Πρόεδρος Jason Charalambous και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομάδας Maria Zavrou, André Christodoulou και Stella Dinenis και Doros Partasides, Tony Yerolemou και Antonis Savvides.

Στην αντιπροσωπεία μετέχουν επίσης ο κοινοβουλευτικός συνεργάτης της βουλευτού Theresa Villiers, Daniel Aldred και οι κοινοβουλευτικοί συνεργάτες του κ. Vickers και της κας Murray, Ann Vickers και Bob Davidson.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top