Παραίτηση Ερντογάν ζητά ο Κιλιτσντάρογλου

Παραίτηση Ερντογάν ζητά ο Κιλιτσντάρογλου

Την παραίτηση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα, ενώ για το πολυτελές τζέτ που έφτασε από το Κατάρ είπε: “Αν το αγόρασε είναι λάθος, αν το δέχτηκε ως δώρο ακόμη μεγαλύτερο λάθος”.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε ότι «η παραίτηση είναι μία πράξη τιμής, παραιτήσου” και κατηγόρησε τον Τούρκο Πρόεδρο ότι έφερε την Τουρκία σε αυτή την κατάσταση έπειτα από 16 χρόνια. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε ότι η η Τουρκία βρίσκεται σε μια σοβαρή κρίση, και μάλιστα είναι μόνο στην αρχή, στο τέλος δεν είναι ακόμη.

Για το πολυτελές τζετ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Αγαπητέ Ερντογάν, ποιανού είναι αυτό το αεροπλάνο; Πόσα αεροπλάνα έχεις; Αν το αγόρασες, είναι μεγάλη ντροπή. Αν είναι μεταχειρισμένο και σου το χάρισαν είναι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τη τιμή της Τουρκίας. Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας δεν μπορεί να γυρνάει με αεροπλάνα που του έχουν χαρίσει», είπε ο Κιλιτσντάρογλου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE