Ο… λύκος της Ντόρτμουντ δάγκωσε την Άιντραχτ

Ο… λύκος της Ντόρτμουντ δάγκωσε την Άιντραχτ

Με το πρώτο γκολ του Μάριους Βολφ με την φανέλα της Ντόρτμουντ και μάλιστα στην παλιά του ομάδα, η Μπορούσια λύγισε την αντίσταση της Αϊντραχτ με 3-1.

Είναι από τις ιστορίες που φτιάχνει μόνο το ποδόσφαιρο. Η Φρανκφούρτη είχε μόλις ισοφαρίσει με τον Γάλλο σέντερ-φορ της Σεμπαστιάν Αλέρ (68’, 1-1) και έδειχνε ικανή να πάρει βαθμό ή βαθμούς μέσα στην Βεστφαλία.

Ο Λουσιέν Φαβρ προφύλαξε παίκτες ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με την Μπριζ και παρότι η ομάδα του προηγήθηκε με τον Ντιαλό (36’, 1-0) δεν έπαιζε καλά.

Οι αλλαγές του όμως (Βιτσέλ, Σάντσο, Αλκάθερ) είχαν καθοριστική συμβολή για να γυρίσει το παιχνίδι, με τον Πάκο Αλκάθερ με ένα φοβερό διαγώνιο βολέ εκτός περιοχής (88’, 3-1) να πετυχαίνει κι αυτός το πρώτο του γκολ στην Bundesliga για το τελικό 3-1, που φέρνει προσωρινά τους Βεστφαλούς στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Πηγή: www.sdna.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE