ΠΑΦΟΣ: Βρήκε κρυψώνα μέσα στο κατάστημα ο διαρρήκτης - Τον εντόπισαν οι αστυνομικοί

ΠΑΦΟΣ: Βρήκε κρυψώνα μέσα στο κατάστημα ο διαρρήκτης - Τον εντόπισαν οι αστυνομικοί

Πρόσωπο ηλικίας 46 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, χάριν στις άμεσες ενέργειες μελών της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής (14/9), λήφθηκε πληροφορία για πιθανή διάρρηξη σε κατάστημα που βρίσκεται στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας, εντόπισαν κρυμμένο εντός του καταστήματος έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος κρατούσε δύο τσάντες.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η πρώτη τσάντα περιείχε φωτογραφικές, γυαλιά ηλίου, φακούς, ένα ραδιόφωνο αυτοκίνητου, μπαταρίες, ηλεκτρονικά τσιγάρα, ενώ στη δεύτερη τσάντα υπήρχαν κατσαβίδια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 46χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.