ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πυρκαγιά κοντά σε συγκρότημα διαμερισμάτων - Έριξαν αναμμένα κάρβουνα

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πυρκαγιά κοντά σε συγκρότημα διαμερισμάτων - Έριξαν αναμμένα κάρβουνα

Άγνωστοι έριξαν αναμμένα κάρβουνα σε καλαμιώνα που βρισκόταν κοντά σε συγκρότημα διαμερισμάτων, και χρειάστηκε να τεθεί σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 13.30 της Παρασκευής (14/9) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καλαμιώνα μικρών διαστάσεων πλησίον χώρου στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στον Πρωταρά.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα το οποίο υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.46.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία χωρίς να αποκλείεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από απόρριψη αναμμένων κάρβουνων από άγνωστα πρόσωπα στον καλαμιώνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.