Απάντηση Βίκτωρα στο ΑΚΕΛ για τα περί ισοπέδωσης

Απάντηση Βίκτωρα στο ΑΚΕΛ για τα περί ισοπέδωσης

Το πρώτο του μήνυμα ως Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας έστειλε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, απαντά στον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστο Δαμιανού, ο οποίος ανέφερε πως η «διακυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία της αποφασισμένη να ισοπεδώσει ό,τι έμεινε όρθιο από την πρώτη».

Ο Παπαδόπουλος, επέλεξε να απαντήσει επιστρατεύοντας δείκτες της οικονομίας. Αναλυτικά:

«Ισοπέδωση δηλαδή όπως:

Η επιστροφή σε επενδυτική βαθμίδα της οικονομίας μετά από 7 χρόνια, επιστροφή σε επίπεδα ανάπτυξης προ κρίσης εποχής, επιστροφή σε πλεονάσματα +3% , νέες μειώσεις φόρων, τα χαμηλότερα από ποτέ δανειστικά επιτόκια, μείωση κατά το ήμισυ και πλέον της ανεργίας...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.