Απάντηση Βίκτωρα στο ΑΚΕΛ για τα περί ισοπέδωσης

Απάντηση Βίκτωρα στο ΑΚΕΛ για τα περί ισοπέδωσης

Το πρώτο του μήνυμα ως Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας έστειλε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, απαντά στον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστο Δαμιανού, ο οποίος ανέφερε πως η «διακυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία της αποφασισμένη να ισοπεδώσει ό,τι έμεινε όρθιο από την πρώτη».

Ο Παπαδόπουλος, επέλεξε να απαντήσει επιστρατεύοντας δείκτες της οικονομίας. Αναλυτικά:

«Ισοπέδωση δηλαδή όπως:

Η επιστροφή σε επενδυτική βαθμίδα της οικονομίας μετά από 7 χρόνια, επιστροφή σε επίπεδα ανάπτυξης προ κρίσης εποχής, επιστροφή σε πλεονάσματα +3% , νέες μειώσεις φόρων, τα χαμηλότερα από ποτέ δανειστικά επιτόκια, μείωση κατά το ήμισυ και πλέον της ανεργίας...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE