ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, απαντά στον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστο Δαμιανού, ο οποίος ανέφερε πως η «διακυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία της αποφασισμένη να ισοπεδώσει ό,τι έμεινε όρθιο από την πρώτη».
Ο Παπαδόπουλος, επέλεξε να απαντήσει επιστρατεύοντας δείκτες της οικονομίας. Αναλυτικά:
«Ισοπέδωση δηλαδή όπως:
Η επιστροφή σε επενδυτική βαθμίδα της οικονομίας μετά από 7 χρόνια, επιστροφή σε επίπεδα ανάπτυξης προ κρίσης εποχής, επιστροφή σε πλεονάσματα +3% , νέες μειώσεις φόρων, τα χαμηλότερα από ποτέ δανειστικά επιτόκια, μείωση κατά το ήμισυ και πλέον της ανεργίας...».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις