Συλλούρης: «Το 'Σπίτι του Πολίτη' θα είναι προσβάσιμο σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το έργο της Βουλής»

Συλλούρης: «Το 'Σπίτι του Πολίτη' θα είναι προσβάσιμο σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το έργο της Βουλής»

Το κτίριο επί της οδού Όμηρου, απέναντι από το αρχαιολογικό Μουσείο  στη Λευκωσία, στο οποίο μετά τις εργασίες επισκευής θα στεγαστεί το "Σπίτι του Πολίτη" επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος δήλωσε πως αυτό θα είναι προσβάσιμο σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις εργασίες, το νομοθετικό έργο και την ιστορία του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στις δηλώσεις του, ο κ. Συλλούρης τόνισε τη σημασία που έχει η προστασία, η διατήρηση και η επισκευή ενός ιστορικού κτιρίου στην καρδιά της Λευκωσίας.

Ανέφερε, επίσης, ότι το "Σπίτι του Πολίτη",  θα είναι προσβάσιμο σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις εργασίες, το νομοθετικό έργο και την ιστορία του κοινοβουλίου.

Το "Σπίτι του Πολίτη", συμπλήρωσε, θα είναι διασυνδεδεμένο και ηλεκτρονικά με την Βουλή, με τους πολίτες να έχουν σε αυτό άμεση πρόσβαση και ενημέρωση σε όλα όσα αφορούν το κοινοβούλιο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.