ΓΕΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πήρε τη στάθμευση σε άλλο επίπεδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πήρε τη στάθμευση σε άλλο επίπεδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτό δεν είναι κακή στάθμευση, αυτό είναι ένα νέο επίπεδο!

Φωτογραφίες από ασυνείδητους οδηγούς με κακά έως αισχρά παρκαρίσματα κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά καιρούς.

Στάθμευση σε πεζοδρόμια, χώρους ΑμεΑ, πάνω σε διπλές κίτρινες γραμμές, μέσα σε εισόδους πολυκατοικιών και η λίστα συνεχίζεται.

Στον κατάλογο ήρθε να προστεθεί και η στάθμευση του εν λόγω οδηγού ο οποίος όχι μόνο δεν τα κατάφερε να σταθμεύσει κανονικά, μείωσε και την δίοδο στα άλλα οχήματα κατά το ήμισυ.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πιο κάτω οδηγός άφησε το ένα πέμπτο του οχήματος του στον χώρο που έπρεπε να σταθμεύσει και το υπόλοιπο στον δρόμο που περνούν τα οχήματα.

Ένα επικό παρκάρισμα που έλαβε χώρα στον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού!

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE