Τουρκία: Συλλήψεις εκατοντάδων εργαζομένων στο νέο αεροδρόμιο

Τουρκία: Συλλήψεις εκατοντάδων εργαζομένων στο νέο αεροδρόμιο

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε εκατοντάδες εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το αεροδρόμιο αυτό, αναμένεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με ένα ηγετικό στέλεχος μιας ένωσης εργαζομένων.

Οι διαμαρτυρίες προκλήθηκαν μετά από ένα ατύχημα που έγινε χθες με λεωφορείο κι από το οποίο τραυματίστηκαν 17 εργαζόμενοι, δήλωσε ο Οζγκούρ Καραμπουλούτ, γενικός διευθυντής της ένωσης (Dev Yapi-Is).

Στην διαδήλωση έλαβαν μέρος χιλιάδες εργαζομένων, ενώ από την άλλη μεριά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE