«Ίσως δείξαμε λίγο περισσότερο σεβασμό στο πρώτο ημίχρονο»

«Ίσως δείξαμε λίγο περισσότερο σεβασμό στο πρώτο ημίχρονο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision ο Κίνγκσλεϊ, ο σκόρερ της Νέας Σαλαμίνας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, οι οπαδοί με φωνάζουν KING, από το όνομα μου.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλή νοοτροπία, όμως ίσως να δείξαμε λίγο περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος όμως ήμασταν βελτιωμένοι, ισοφαρίσαμε και πήραμε το βαθμό. Στη φάση του γκολ είδα που βρισκόταν ο τερματοφύλακας, είχα μία επιλογή, να σουτάρω, το έκανα και σκόραρα.

Είναι πρωτάθλημα με ποιότητα το Κυπριακό και η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που θα παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό λέει πολλά.

Είμαστε κι εμείς όμως μία ομάδα με ποιότητα και αναμένω περισσότερη μαχητικότητα από τη δική μου ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE