Θανατηφόρο στα Κατεχόμενα – Ένας νεκρός και 6 τραυματίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο στα Κατεχόμενα – Ένας νεκρός και 6 τραυματίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 16/09 στον δρόμο Μόρφου - Κερύνειας

Όπως δημοσιεύουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, από το τροχαίο ένας άντρας έχασε τη ζωή του, ενώ άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μόρφου – Κερύνειας με θύμα τον 51χρονο Metin Atalay.

Σύμφωνα με τα Τ/κ Μέσα, ο οδηγός του ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα ενοικιάσεως.

Από την σύγκρουση, ένας 51χρονος έχασε τη ζωής του ενώ άλλοι 6 πρόσωπα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο των Κατεχομένων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE