Τραγωδία στην Ελλάδα: Βρέφος ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Βρέφος ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία με το πρώτο φως της ημέρας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου βρέφος που νοσηλευόταν με κάταγμα, βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα του βρέφους που είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για να το προσέχει κατά τη νοσηλεία του ξάπλωσε μαζί του για να κοιμηθεί και το πρωί που σηκώθηκε το βρήκε νεκρό.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι, η μητέρα του βρέφους κατά τη διάρκεια του ύπνου να το πλάκωσε με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και η ιατροδικαστική εξέταση.

Από patrastimes.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE