Τραγωδία στην Ελλάδα: Βρέφος ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Βρέφος ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία με το πρώτο φως της ημέρας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου βρέφος που νοσηλευόταν με κάταγμα, βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα του βρέφους που είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για να το προσέχει κατά τη νοσηλεία του ξάπλωσε μαζί του για να κοιμηθεί και το πρωί που σηκώθηκε το βρήκε νεκρό.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι, η μητέρα του βρέφους κατά τη διάρκεια του ύπνου να το πλάκωσε με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και η ιατροδικαστική εξέταση.

Από patrastimes.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE