Τραγωδία στην Ελλάδα: Βρέφος ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Βρέφος ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Τραγωδία με το πρώτο φως της ημέρας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου βρέφος που νοσηλευόταν με κάταγμα, βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα του βρέφους που είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για να το προσέχει κατά τη νοσηλεία του ξάπλωσε μαζί του για να κοιμηθεί και το πρωί που σηκώθηκε το βρήκε νεκρό.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι, η μητέρα του βρέφους κατά τη διάρκεια του ύπνου να το πλάκωσε με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και η ιατροδικαστική εξέταση.

Από patrastimes.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE