Από τις ακαδημίες της ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, στον ΑΠΟΕΛ! Υπέγραψε και ανακοινώθηκε…

Από τις ακαδημίες της ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, στον ΑΠΟΕΛ! Υπέγραψε και ανακοινώθηκε…

Την απόκτηση του Κύπριου καλαθοσφαιριστή Χρίστου Εύζωνα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε η διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του Κύπριου καλαθοσφαιριστή Χρίστου Εύζωνα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, είναι 20 χρονών, γεννημένος στις 31 Οκτωβρίου του 1998, έχει ύψος 1.90μ και αγωνίζεται στη θέση «2» και «3».

Ο Χρίστος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ Λεμεσού.

Στα 16 του χρόνια πήγε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και ακολούθως στον Αχιλλέα Τριανδρίας και στον Μαντουλίδη. Επίσης, φόρεσε το εθνόσημο σχεδόν όλων των μικρών ομάδων της Κύπρου.

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Χρίστο Εύζωνα και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.