Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ χωρίς να παίξει – Τώρα, αποστολή κόντρα στη Ρόμα! – PICS

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ χωρίς να παίξει – Τώρα, αποστολή κόντρα στη Ρόμα! – PICS

Ο 18χρονος Σέρβος επιθετικός, Σεργκέι Γκρούμπατς, έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ χωρίς να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Πήγε όμως στο… «ταπεινό» Καμπιονάτο και πιο συγκεκριμένα στην Κιέβο και σήμερα, έκανε τα πιο κάτω ποσταρίσματα, για να ενημερώσει τους ακόλουθους του στο Instagram, ότι είναι στην αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τη Ρόμα στο Ολίμπικο!

Δεν το λες και άσχημα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE