ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά στην «Πυκνή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά στην «Πυκνή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Υπό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16/09 η φωτιά που ξέσπασε στο δάσος της «Πυκνής» στην Πέγεια.

Όπως ανάφερε με ανάρτησή του ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής «Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην "Πυκνή". Ακόμα μια δύσκολη δασική πυρκαγιά αντιμετωπίζεται με την άμεση και συντονισμένη παρέμβαση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης.»

Υπενθυμίζουμε πως για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 2 οχήματα του Τμήματος Δασών, ένα του Ταμείου Θήρας.

Για την κατάσβεση της επιστρατευτήκαν επίσης και τέσσερα εναέρια μέσα. Δυο ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και τα δυο αεροπλανάκια του Τμήματος Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE