Στους 59 οι νεκροί από το πέρασμα του υπερτυφώνα Μανγκούτ στις Φιλιππίνες

Στους 59 οι νεκροί από το πέρασμα του υπερτυφώνα Μανγκούτ στις Φιλιππίνες

Ο αριθμός των νεκρών στις Φιλιππίνες από το πέρασμα υπερτυφώνα Μανγκούτ έφτασε στους 59, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο τα τοπικά ΜΜΕ.

Άλλοι 47 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ 16 αναφέρονται ως αγνοούμενοι, σύμφωνα με το τοπικό πόρταλ (Rappler) που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι τα θύματα ήταν 32, με τον αριθμό των αγνοουμένων στους 29.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προθέσεις και πιθανά σενάρια συνεννόησης για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής καταγράφηκαν και σε σχέση με τα δύο μικρότερα κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή με τέσσερις βουλευτές, το Κίνημα «Άλμα-Πολίτες για την Κύπρο» και την Άμεση Δημοκρατία, καθώς οι ψήφοι τους ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές στη διαμόρφωση των τελικών ισορροπιών ενόψει της ψηφοφορίας της 4ης Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE