Στους 59 οι νεκροί από το πέρασμα του υπερτυφώνα Μανγκούτ στις Φιλιππίνες

Στους 59 οι νεκροί από το πέρασμα του υπερτυφώνα Μανγκούτ στις Φιλιππίνες

Ο αριθμός των νεκρών στις Φιλιππίνες από το πέρασμα υπερτυφώνα Μανγκούτ έφτασε στους 59, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο τα τοπικά ΜΜΕ.

Άλλοι 47 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ 16 αναφέρονται ως αγνοούμενοι, σύμφωνα με το τοπικό πόρταλ (Rappler) που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι τα θύματα ήταν 32, με τον αριθμό των αγνοουμένων στους 29.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE