27χρονος Κύπριος ανάμεσα στους πιο επικίνδυνους εγκληματίες στο Ηνωμένο Βασίλειο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

27χρονος Κύπριος ανάμεσα στους πιο επικίνδυνους εγκληματίες στο Ηνωμένο Βασίλειο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από το 2011 οι Βρετανικές Αρχές έχουν χάσει τα ίχνη του 27χρονου Κύπριου, βιαστή.

Η ιστοσελίδα The Sun, παρουσίασε λίστα με τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες που καταζητούνται, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ένας Κύπριος.

Πρόκειται για τον 27χρονο, Κώστα Σαμψών, ο οποίος συμμετείχε σε βιασμό γυναίκας το 2010 στο Λονδίνο.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Σαμψών μαζί με έναν φίλο του, προσφέρθηκαν να μεταφέρουν σπίτι της μια γυναίκα η οποία είχε καταναλώσει αλκοόλ σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, λέγοντας της ότι είναι γιατροί και θα την βοηθούσαν.

Εκεί, όπως φαίνεται, την βίασαν και της έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή και μια κονσόλα παιχνιδιών.

Το θύμα τους, απεβίωσε.

Ο Σαμψών, κρίθηκε ένοχος το 2012 για την υπόθεση, ωστόσο από το 2011 χάθηκαν τα ίχνη του.

Η φωτογραφία του 27χρονου Κύπριου που δημοσίευση η The Sun:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE