Τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ (Ομόνοια-ΕΝΠ)

Τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ (Ομόνοια-ΕΝΠ)

Δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ για την Ομόνοια, δεύτερη συνεχόμενη φορά που καθυστερεί ο αγώνας να αρχίσει για 15 λεπτά.

Η αναφορά δεν έχει να κάνει με το αν είναι η Ομόνοια ή άλλη ομάδα αλλά με την έλλειψη οργάνωσης από τα συνεργεία του ΚΟΑ και του ΓΣΠ για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου.

Αρκετός κόσμος ήρθε ενάμιση ώρα πριν τον αγώνα για να βγάλει κάρτα φιλάθλου όμως μέχρι και δέκα λεπτά πριν την έναρξη υπήρχε πλήθος κόσμου έξω από το ΓΣΠ με αποτέλεσμα 15λεπτη καθυστέρηση.

Σίγουρα, ισχύει και το γεγονός ότι είμαστε της τελευταίας στιγμής σαν λαός όμως αφού υπήρχε ήδη και το παράδειγμα και το πάθημα του πρώτου αγώνα της Ομόνοιας, ο ΚΟΑ και το ΓΣΠ θα έπρεπε να ήταν πιο προετοιμασμένοι.

Α.Χ.

Δείτε επίσης: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και αποδοκιμασίες Ομονοιατών στο ΓΣΠ – Καθυστέρηση και πάλι! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE