Η ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους για την έξοδο στις αγορές

Η ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους για την έξοδο στις αγορές

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Το Γραφείο ανακοινώνει ότι έχει ορίσει τις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan (θετική) για πιθανή έκδοση ομολόγου στο μέλλον.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Δημοκρατία με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας Ba2 (σταθερή)/ BBB- (σταθερή)/ BB+ (θετική)/ BB (θετική) (Moody’s/S&P/Fitch/DBRS) έχει ορίσει τις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan Stanley και Societe Generale, ως ανάδοχους για πιθανή έκδοση στο εγγύς μέλλον, Ευρωπαϊκού Μεσοπρόθεσμου Ομολόγου (ΕΜΤΝ) 10-ετούς διάρκειας σε ευρώ (Reg S benchmark, με Ρήτρες Συλλογικής Δράσης) ανάλογα με τις συνθήκες στην αγορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE