ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: «Σε σοβαρή κατάσταση» ύποπτος που μαχαίρωσε αστυνομικό στο κεφάλι

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: «Σε σοβαρή κατάσταση» ύποπτος που μαχαίρωσε αστυνομικό στο κεφάλι

Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά το πρωί της Δευτέρας (17/9) στο κεφάλι αφού δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στις Βρυξέλλες από έναν άνδρα κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία της βελγικής πρωτεύουσας.

Ο ύποπτος τραυματίσθηκε στην κνήμη και στον κορμό από πυρά δεύτερου αστυνομικού και βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ίλσε Φαν Ντε Κίρε, εκπρόσωπος της Αστυνομίας των Βρυξελλών.

Το επεισόδιο συνέβη γύρω στις 10:15 ώρα Κύπρου κοντά στο πάρκο Μαξιμιλιάν των Βρυξελλών, όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες μετανάστες, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από το Σουδάν και την Ερυθραία και θέλουν να μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE