ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Δεν θα προσφέρεται ασφάλεια στα παιδιά κατά την απεργία

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Δεν θα προσφέρεται ασφάλεια στα παιδιά κατά την απεργία

Το Υπουργείο Παιδείας δεν θα μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και προστασία των παιδιών κατά τη διάρκεια της απεργίας των εκπαιδευτικών που αρχίζει την Τρίτη (18/9).

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ενόψει της απεργίας των εκπαιδευτικών την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9), αναφέρει ότι ενημερώνει τους γονείς ότι, ενόψει της απεργίας των εκπαιδευτικών, δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει, κατά τη διάρκεια της απεργίας, ασφάλεια και προστασία εντός των σχολικών χώρων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE