Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.
Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου η νέα απογευματινή εκπομπή «ΠΑΡΕΑ mou» του TVOne με παρουσιάστρια τη Χαριτίνη Ηλιάδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μασάει η Χαριτίνη - Απάντησε στο τρολάρισμα της εκπομπής της Ευριπίδου (ΒΙΝΤΕΟ)
Η παρουσιάστρια αφού υποδέχτηκε τους συνεργάτες της Έλενα Θεοδώρου, Αλέξανδρο Ταραμουντά, Μαρία Πορφυρίου και Μικαέλα Κωνσταντίνου, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, μη κρύβοντας το άγχος της, κάτι λογικό και αναπόφευκτο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Με τις πιτζάμες στο σπίτι της Ρούλας Γεωργιάδου η Χαριτίνη και η ομάδα της - ΒΙΝΤΕΟ
Όταν κάποια στιγμή παρουσιάστηκε πρόβλημα με το μικρόφωνο της καλεσμένης της, η Χαριτίνη χωρίς κανέναν ενδοιασμό σηκώθηκε από την θέση της και έφτιαξε το μικρόφωνο της.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




