ΤΡΟΧΑΙΟ MALL: Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

ΤΡΟΧΑΙΟ MALL: Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Ανοιχτός για την τροχαία κίνηση είναι πλέον ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά το Mall of Cyprus, ο οποίος είχε κλείσει νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας 17/09 λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

Υπενθυμίζουμε πως μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Λόγω  του ατυχήματος ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, πριν από τον κυκλικό κόμβο, παρά το Μall of Cyprus στη Λευκωσία, είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, γι' αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE