Λαγκαδάς: 11χρονοι διέλυσαν νηπιαγωγείο -Εσπασαν παιχνίδια και έπιπλα, έβαλαν φωτιά στην αυλή

Λαγκαδάς: 11χρονοι διέλυσαν νηπιαγωγείο -Εσπασαν παιχνίδια και έπιπλα, έβαλαν φωτιά στην αυλή

Τρεις βάνδαλοι μόλις 11 ετών τα έκαναν... γυαλιά- καρφιά σε νηπιαγωγείο στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά.

Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ δεν δίστασαν ακόμη και να ανάψουν φωτιά! Οι τρεις 11χρονοι μπήκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών από ένα παράθυρο, το απόγευμα της Κυριακής.

Στη συνέχεια άρχισαν να τα... διαλύουν όλα. Εσπασαν έπιπλα και παιχνίδια μέσα στο νηπιαγωγείο, ενώ έβαλαν μικρής έκτασης φωτιά στην αυλή! Γείτονες αντιλήφθηκαν τη δράση τους και ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Επειτα από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δράστες των βανδαλισμών ήταν οι συγκεκριμένοι μαθητές δημοτικού, ενώ εξαιτίας των ζημιών, το νηπιαγωγείο θα μείνει κλειστό για λίγες ημέρες. Οι γονείς των τριών ταραξιών ενημερώθηκαν για τη δράση τους και πιθανόν θα κληθούν να καλύψουν το κόστος αποκατάστασης των ζημιών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lagadas.net.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE