Η πρώτη επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Η πρώτη επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Λίγο μετά το πέρας του αγώνα με την ΑΕΛ, όπου η Ανόρθωση έχασε με 0-1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στη Cytavision ανέφερε:

«Αυτές οι ήττες σε πικραίνουν περισσότερο. Με την τύχη μας πρέπει να τα έχουμε. Ελέγχαμε τον αγώνα, στο πρώτο μέρος χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Για πολλοστή φορά πληρώσαμε ακριβά ένα από τα λάθη που κάναμε. Στην συνέχεια τα παιδιά πάλεψαν. Προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε μπροστά και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε. Θα σκύψουμε τα κεφάλια για να δουλέψουμε. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει αρετές. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα. Δεν σκεφτόμαστε έτσι. Θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, ευχαριστούμε τον κόσμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.