ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητούν παρέμβαση ΠτΒ οι οργανώσεις – Παρέδωσαν το υπόμνημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητούν παρέμβαση ΠτΒ οι οργανώσεις – Παρέδωσαν το υπόμνημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρέδωσαν το υπόμνημα τους οι εκπαιδευτικές οργανώσεις στον Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αδάμο Αδάμου.

Το υπόμνημα παραδόθηκε στον Προεδρεύων λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τρίτης 18/09, την πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας των εκπαιδευτικών.

Στο υπόμνημα που φέρει την υπογραφή των τριών προέδρων των εκπαιδευτικών οργανώσεων εξηγούνται οι λόγοι της απεργίας των εκπαιδευτικών.

Ο Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παραδώσει το υπόμνημα στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, με την επιστροφή του στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπαιδευτικοί ζητούν την παρέμβαση του Δημήτρη Συλλούρη για άρση του αδιεξόδου στον τομέα της Παιδείας.

Δείτε το υπόμνημα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE