ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητούν παρέμβαση ΠτΒ οι οργανώσεις – Παρέδωσαν το υπόμνημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητούν παρέμβαση ΠτΒ οι οργανώσεις – Παρέδωσαν το υπόμνημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρέδωσαν το υπόμνημα τους οι εκπαιδευτικές οργανώσεις στον Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αδάμο Αδάμου.

Το υπόμνημα παραδόθηκε στον Προεδρεύων λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τρίτης 18/09, την πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας των εκπαιδευτικών.

Στο υπόμνημα που φέρει την υπογραφή των τριών προέδρων των εκπαιδευτικών οργανώσεων εξηγούνται οι λόγοι της απεργίας των εκπαιδευτικών.

Ο Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παραδώσει το υπόμνημα στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, με την επιστροφή του στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπαιδευτικοί ζητούν την παρέμβαση του Δημήτρη Συλλούρη για άρση του αδιεξόδου στον τομέα της Παιδείας.

Δείτε το υπόμνημα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.