Επίσημη ΄πρώτη' του Παύλου Μυλωνά – Ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ

Επίσημη ΄πρώτη' του Παύλου Μυλωνά – Ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ

Ο βουλευτής Παύλος Μυλωνάς αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, μετά από εισήγηση του Προέδρου του κόμματος και απόφαση της Γραμματείας (με βάση το Άρθρο 41 του Καταστατικού), Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος αναλαμβάνει από την Τρίτη 18/09 ο βουλευτής, Παύλος Μυλωνάς.

Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου συνεχίζει ο Γιώργος Γεωργίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.