Επίσημη ΄πρώτη' του Παύλου Μυλωνά – Ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ

Επίσημη ΄πρώτη' του Παύλου Μυλωνά – Ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ

Ο βουλευτής Παύλος Μυλωνάς αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, μετά από εισήγηση του Προέδρου του κόμματος και απόφαση της Γραμματείας (με βάση το Άρθρο 41 του Καταστατικού), Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος αναλαμβάνει από την Τρίτη 18/09 ο βουλευτής, Παύλος Μυλωνάς.

Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου συνεχίζει ο Γιώργος Γεωργίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE