Επίσημη ΄πρώτη' του Παύλου Μυλωνά – Ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ

Επίσημη ΄πρώτη' του Παύλου Μυλωνά – Ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ

Ο βουλευτής Παύλος Μυλωνάς αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, μετά από εισήγηση του Προέδρου του κόμματος και απόφαση της Γραμματείας (με βάση το Άρθρο 41 του Καταστατικού), Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος αναλαμβάνει από την Τρίτη 18/09 ο βουλευτής, Παύλος Μυλωνάς.

Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου συνεχίζει ο Γιώργος Γεωργίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE