Πήγε στο γήπεδο της Άιντραχτ Φραγκφούρτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πήγε στο γήπεδο της Άιντραχτ Φραγκφούρτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εν μέσω της έξτρα μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες, η προ ημερών επίσκεψη του Νίκου Λυμπερόπουλου στη Γερμανία, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να περάσει απαρατήρητη

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να «σκαλίσουν» αν τυχόν…κρύβει μεταγραφικούς σκοπούς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε στο γήπεδο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2008-10) διατηρώντας πολλές ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο «Λύμπε» επέστρεψε ως επισκέπτης (στο γήπεδο που κάποτε κυκλοφορούσε με σορτσάκι) όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι επισκέψεις στην Φρανκφούρτη συμπεριλαμβάνονται στην ετήσια ατζέντα του, από την ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και γίνονται αποκλειστικά για προσωπικούς λόγους.

Νέα

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE