ΠΥΡΑ για ΚΑΡΤΑ και… «γήπεδο εκκλησία» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με το ΠΕΡΣΙ και ΦΕΤΟΣ στο «Παπαδόπουλος»

ΠΥΡΑ για ΚΑΡΤΑ και… «γήπεδο εκκλησία» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με το ΠΕΡΣΙ και ΦΕΤΟΣ στο «Παπαδόπουλος»

Με αιχμηρή ανακοίνωση και φωτογραφία από περσινό αγώνα της Ανόρθωσης, οι «Μαχητές» ρίχνουν τα πυρά τους για την κάρτα οπαδού.

Αναλυτικά:

Μας είπαν για καθημερινή, μας είπαν για δύσκολες ώρες μας είπαν «τα δεδομένα της στιγμής» δεν ευνοούσαν.

Ε πείτε μας τότε πέρσι μέσα στον Δεκέμβρη, Τετάρτη η ώρα 19:00 ποια δεδομένα ευνοούσαν για παρουσία τουλάχιστον 7500 χιλιάδων κόσμου; Πως πέρσι το «Αντ. Παπαδόπουλος» έμοιαζε με ποδοσφαιρικό γήπεδο από το απόγευμα; Πως ακόμα και μετά το 0-3 λίγο κάπου στα μέσα του αγώνα, ο παλμός και η ένταση ήταν στα ύψη; Βρείτε μας έστω και μια ομοιότητα με την χθεσινή εκκλησία των 3821 εισιτηρίων.

ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ – ΑΠ ‘ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΒΙΑ

MAXHTEC 1994

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.