«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στη Ρώμη και το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο ο Απόλλωνας.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού πάτησαν το πόδι τους σε ιταλικό έδαφος ενόψει και του μεγάλου αγώνα με τη Λάτσιο για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ιταλία συνάντησαν βροχερό σκηνικό, όμως το κλίμα παραμένει εξαιρετικό.

Μαζί με τον Απόλλωνα και ο απεσταλμένος του ThemaSports, Σάββας Νεοκλέους, ο οποίος ταξιδεύει με τη στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.


 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE