«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στη Ρώμη και το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο ο Απόλλωνας.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού πάτησαν το πόδι τους σε ιταλικό έδαφος ενόψει και του μεγάλου αγώνα με τη Λάτσιο για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ιταλία συνάντησαν βροχερό σκηνικό, όμως το κλίμα παραμένει εξαιρετικό.

Μαζί με τον Απόλλωνα και ο απεσταλμένος του ThemaSports, Σάββας Νεοκλέους, ο οποίος ταξιδεύει με τη στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.


 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.