ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι του Μέσι στο «Καμπ Νου», ανατροπάρα στο 92′ για Ίντερ!

Πάρτι του Μέσι στο «Καμπ Νου», ανατροπάρα στο 92′ για Ίντερ!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε… πάρτι απέναντι στην Αϊντχόφεν (4-0) πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ίντερ επέστρεψε στο Champions League, με εκπληκτική ανατροπή στο 92′ επί της Τότεναμ (2-1).

Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν 4-0

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεζε την Αϊντχόφεν, ωστόσο οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Περέιρο (4′) να κάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Μετά τη φάση του 4ου λεπτού η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άφησε την Αϊντχόφεν να… ανασάνει, με τις δύο πρώτες καλές στιγμές της να έρχονται σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Πρώτα ο Μέσι (16′) μετά από εξαιρετική πάσα του Κουτίνιο έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 20′ ο Σουάρεζ έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 32′ ο Βιργκέβερ έκανε το… λάθος να ανατρέψει τον Ντεμπελέ έξω από την περιοχή με τον… συνήθη ύποπτο Λιονέλ Μέσι, με καταπληκτικό φάουλ να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα «καθάρισε», την υπόθεση νίκη μέσα σε δύο λεπτά πρώτα ο Ντεμπελέ με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-0 ενώ ο Μέσι με πλασέ στο 77′ μετά από εξαιρετική πάσα του Σουάρεζ έγραψεμ το 3-0. Στο 87ο λεπτό ο Αργεντινός άσος έφτασε τα 103 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο «Camp Nou».

Ίντερ – Τότεναμ 2-1

Η Ίντερ επέστρεψε με επική ανατροπή μετά από έξι χρόνια.

Στο παιχνίδι του άλλου ομίλου στο Μιλάνο στο πρώτο ημίχρονο η Τότεναμ, είχε την κατοχή αλλά o Κέιν ενώ πέρασε τον Σλοβένο τερματοφύλακα της Ίντερ -μετά από εξαιρετική πάσα του Έρικσεν – καθυστέρησε και δεν κατάφερε να σκοράρει στο 32′, ενώ ο πιο κινητικός παίκτης του γηπέδου (Έρικσεν) είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αντίθετα η γηπεδούχος ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ, το οποίο ανέφερε ότι ο χειρισμός της Κυβέρνησης στο θέμα της ακρίβειας αποτελεί «βάναυση πρόκληση για την κοινωνία», έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top