Άνοιξε ο ΑΣΚΟΣ του Aιόλου με τους ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ!

Άνοιξε ο ΑΣΚΟΣ του Aιόλου με τους ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ!

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τον… χαρτοπόλεμο μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, για τους παίχτες που δάνεισαν οι κυανόλευκοι στην Πάφο κι αν θα έπαιζαν στο μεταξύ τους παιχνίδια. Τελικά ήταν αποστολή οι Καρώ και Πολίτσι, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Χτες δεν το πήραν πολλοί χαμπάρι, αλλά έμεινε εκτός αποστολής (συνειδητά) στη Νέα Σαλαμίνα για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Κύπρος Χριστοφόρου. Την εξήγηση μας την έδωσε αργά τη νύχτα η διοίκηση των ερυθρολεύκων (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Σχεδόν κάθε εβδομάδα, μάλλον θα έχουμε παρόμοιες ανακοινώσεις, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν δανείσει παίχτες σε μικρομεσαίες. Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου (τι σημαίνει η φράση διαβάστε ΕΔΩ) με την «ιστορία» που άνοιξε με τους δανεικούς.

Εδώ στα media δεν έχουμε παράπονο, αφού θα έχουμε θέματα να ασχολούμαστε. Θέλετε να σας πούμε και την άποψη μας;

Μάλλον καλύτερα είναι να μην αγωνίζονται οι δανεικοί στα παιχνίδια κόντρα στις ομάδες που ανήκουν, επειδή στον τόπο που ζούμε δεν είμαστε ακόμα σε θέση να δεχθούμε μερικά αυτονόητα πράγματα που προνοεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σε άλλες χώρες τα δέχονται, αλλά εδώ κάτω οι περισσότεροι είναι «κολλημένοι» με την προκατάληψη. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE