ΕΛΛΑΔΑ

Αναγνωρίστηκε η κοπέλα που είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι

Αναγνωρίστηκε η κοπέλα που είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι

Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, τα στοιχεία ταυτότητας της κοπέλας που βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση πριν από λίγες μέρες στο Ζεφύρι και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι την Τρίτη 18/09 ήταν διασωληνωμένη.

   Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε και η μητέρα της κοπέλας και ήδη αυτή την ώρα δίνει κατάθεση, ενώ αναμένεται να συνέλθει και η ίδια για να εξηγήσει τι ακριβώς της συνέβη. Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα είναι ελληνικής υπηκοότητας, 22 ετών, και μένει σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

   Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, η μητέρα της κοπέλας δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.

   Η 22χρονη, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, συνήλθε χθες στο νοσοκομείο και στους αστυνομικούς που πήγαν εκεί έδωσε ένα σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει και αναμένεται όταν συνέλθει πλήρως να δοθεί η άδεια από τους γιατρούς ώστε να δώσει κατάθεση που θα φωτίσει την υπόθεση.

   Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Πηγή - ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top