ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ -ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Άρχισε η δίκη για υπάλληλο μπυραρίας που υποχρέωσε πελάτη σε συνουσία

ΑΓ. ΝΑΠΑ -ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Άρχισε η δίκη για υπάλληλο μπυραρίας που υποχρέωσε πελάτη σε συνουσία

Πρωτοφανής η υπόθεση που εκδικάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Παραπονούμενος, 20χρονος Ιρλανδός και κατηγορούμενος 43χρονος Βούλγαρος…

Η καταγγελία έγινε στις 9 Αυγούστου και την Τρίτη (18/09) ήταν η πρώτη δικάσιμος ενώπιον του δικαστηρίου. Ο 43χρονος Βούλγαρος αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν συνουσία δια της βίας, άσεμνη επίθεση, κλοπή και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Ο Ιρλανδός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τα ξημερώματος της 9ης Αυγούστου, κι ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης, συνάντησε σε δρόμο της Αγίας Νάπας, τον 43χρονο.

Ο τελευταίος του πρότεινε να του πωλήσει κάρτες δωρεάν εισόδου για την μπιραρία όπου εργαζόταν. Ο Ιρλανδός δέχθηκε κι έτσι ο κατηγορούμενος τον οδήγησε σε απόμερο και σκοτεινό μέρος με την πρόφαση να εισπράξει τα χρήματα.

Εκεί, όμως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 20χρονου, ο Βούλγαρος τον κτύπησε, τον έριξε στο έδαφος και του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο. Ακολούθως έβγαλε με τη βία το παντελόνι του μεθυσμένου τουρίστα και του έκανε στοματικό έρωτα, ενώ με τη βία ήλθε σε συνουσία μαζί του.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του νεαρού Ιρλανδού, στο μέρος έφθασε και δεύτερο πρόσωπο, άγνωστο προς τον νεαρό τουρίστα, ο οποίος επίσης με τη βία ήλθε σε συνουσία μαζί του.

Εδώ να σημειωθεί πως το δεύτερο πρόσωπο που κατά τον ισχυρισμό του παραπονούμενου ήλθε σε συνουσία μαζί του δεν εντοπίστηκε.

Κατά τη δικαστική διαδικασία, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ενοχή σ’ όλες τις κατηγορίες και η δίκη του ορίστηκε στις 11 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο Ιρλανδός, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του, ανέφερε στους εξεταστές της υπόθεσης πως προτίθεται να επιστρέψει στην Κύπρο για να καταθέσει εναντίον του 43χρονου στο δικαστήριο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top