Η Elisabeth Moss με Hilfiger Collection στα Confidential Emmys - Η Shanina Shaik με Tommyxgigi στη Νέα Υόρκη

Η Elisabeth Moss με  Hilfiger Collection στα Confidential Emmys - Η Shanina Shaik με Tommyxgigi στη Νέα Υόρκη

Το Tommy Hilfiger γκρουπ, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE:PVH], ανακοινώνει ότι η ηθοποιός Elisabeth Moss φόρεσε HILFIGER COLLECTION για να παρουσιάσει τα Confidential Emmys στο Los Angeles στο West Hollywood, ενώ και το μοντέλο Shanina Shaik φόρεσε TommyXGigi ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Η Moss φόρεσε ένα tartan slip dress με πούλιες από τη HILFIGER COLLECTION συλλογή. Η Shaik φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα από τη TommyXGigi συλλογή.

ΠΟΤΕ: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE